Het OM en Video’s

Aan dit weblog moet nog verder gewerkt worden, daar er hier in Nederland door het OM heel vreemd te werk is gegaan wat nog precies uit gezocht moet worden, om dat door de Minister van Justitie Hirsh Ballin in zijn beantwoording op de vragen van Jan de Wit 2e Kamerlid van de SP antwoorden zijn verzwegen die pas aan het licht kwamen op de rechtszitting bij het Hof van assisen in België.

Klik op deze link >> Aangifte van onze dochter Corrie Polie

Klik op deze link > Vragen van Jan de Wit 2e Kamerlid van de SP aan, de Minister van Justitie Hirsh Ballin

Het OM hier in Nederland heeft geen enkele stap ondernomen om zich in te voegen in het Belgische proces, daar de Minister van Justitie dat wel had toegezegd in zijn schriftelijke beantwoording in begin van 2009, maar ook nog eens in het onderstaande daar niet in vermelde.

Klik op deze link >> Antwoorden van de Minister van Justitie Hirsh Ballin

En wat ook onbegrijpelijk is dat de Officier van Justitie te Rotterdam op 5 oktober 2007 een dagvaarding naar de dader heeft uitlaten gaan.
Maar er verder niets meer mee heeft gedaan ook niet toen de termijn van 2 keer 10 dagen was verstreken, daar hij anders veroordeeld zou zijn voor de gepleegde feiten waar een totale straf op staat van maximaal 6 jaar gevangenis. Dat staat ook niet in de antwoorden van voormalig Minister van Jusitie Hirsh Ballin.

Als dat wel had plaats gevonden? Dan had de moord op onze dochter Corrie op 30 december 2007 nooit kunnen gebeuren, en had onze dochter Corrie nu nog geleefd.

Vandaar dat de Nederlandse Media het stilzwijgen was opgelegd ten tijde van het Proces bij het Hof van Assissen te Tongeren in België.
Aleen op 5 februari 2010 op de dag dat hij tot levenslang was veroordeeld stond er een sumier artikel in het AD wat een persbericht van het ANP was en halve waarheden bevatte. Klik op de onderstaande link,


http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/1972808/2010/02/05/ Levenslang-voor-moord-op-Nederlandse.dhtml

Dit Citaat is ook een verzinsel. (Begin Citaat) Volgens de Koreaan waren bij hem de stoppen doorgeslagen toen zijn vriendin hem vertelde dat ze terug naar Groningen wilde, waar ze zich na eerdere relatieproblemen al eens had schuilgehouden in een opvangtehuis. (Einde Citaat) 

Onze dochter Corrie verbleef in een opvangtehuis in Groningen maar was voor 1 week tusen de kerst en oudjaar naar hem toegegaan vanwege het 9 maanden oude zoontje wat zij van hem had en op 30 december 2007 zou zij weer terug gaan naar dat opvangtehuis in Groningen en hij wist van tevoren dat zij maar een week zou blijven. Waarom vermeld het ANP dit niet???? Dat stond toen ook alemaal in de Belgische Media . 

Ook moet je daar goed opleten dat niet zijn volledige naam er staat maar afgekort met S inplaatst van Schefer een lap voor zijn smoelwerk terwijl iemand die voor levenslang veroodeeld is volledig op een kranten bericht staat met voor en achternaam. En tevens heeft hij al vanaf zijn 6e jaar de Nederlandse Nationaliteit maar er staat wel dat het een Koreaan is, wat heeft het ANP te verbergen?.
Ook staat er niet vermeld dat hij haar vanachteren heeft aangevallen en met 13 messteken om het levenheeft gebracht op een gruwlijke wijze

Laat een ieder die dit leest zich er van bewust zijn dat ik dit niet zomaar schrijf daar ik de kei harde bewijzen heb dat hij zelfs voor hij de moord pleegde, al een strafdossier had waar 43 delicten in stonden van geweld tegen vrouwen en het gebruik van vuurwapens en drugs, enz.

En er volgd nog veel meer hier wat het daglicht niet kan verdragen, maar alles op zijn tijd.

Hier onder staan de Video,s

Bekijk- Koreaan- levenslang

Bekijk- Assisen dag 4

Bekijk- Schefer toerekeningsvatbaar

Bekijk- Assisen Koreaan Schefer start morgen

Bekijk- Assisen- Hee Chan Schefer


Advertenties
  1. Nog geen reacties.
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: